Германският клуб Кьолн анонсира, че трима човека от клуба са

...
Германският клуб Кьолн анонсира, че трима човека от клуба са
Коментари Харесай

COVID-19: Трио от елитен клуб в Германия с положителен резултат

Германският клуб Кьолн анонсира, че трима индивида от клуба са дали позитивен резултат за ковид. Отборът се завърна към тренировки на 6-и април, както и други клубове от Германия, като всички от тях упражняваха на дребни групи и с оптимални хигиенични и санитарни условия, с цел да се прекрати разпространяването на COVID-19.

Въпреки това „ козлите” анонсираха посредством уеб страницата си в петък вечер, че трима индивида, като не се загатва от кой състав в клуба са, са дали позитивни проби за ковид. Сега те ще преминат през изолираност за две седмици, като през това време ще се вършат непрестанни проби.

Въпреки това от Кьолн признаха, че ще продължат да упражняват по проект, удостовери членът на щаба в битка с ковид в Германия Тим Майер.

„ Виждаме всеки ден разнообразни обстановки, свързани с вируса. Иска ни се да редуцираме риска допустимо най-рано”, сподели Майер, който заема сходна позиция и в УЕФА.

„ Винаги сме били уверени, че концепциите ни ще разрешат животът да продължи по проект и ще бъдем виновни за бъдещето на нашите съграждани”, споделиха още от немския щаб за битка с ковид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР