Германският канцлер Олаф Шолц разкритикува агресивните амбиции на руския лидер

...
Германският канцлер Олаф Шолц разкритикува агресивните амбиции на руския лидер
Коментари Харесай

Германският канцлер: Ще направя всичко възможно да засиля значително натиска върху Путин

Германският канцлер Олаф Шолц разкритикува нападателните упоритости на съветския водач Владимир Путин и акцентира, че ще ускори натиска върху него, тъй че диктаторът да осъзнае погрешността на своята " логичност ", съобщи организация УНИАН.
 
Шолц уточни, че мирогледът на Путин му разрешава случайно да преначертава картата на Европа съгласно правилото: " това е ваше, това е наше ". Но това не би трябвало да е по този начин, сподели немският канцлер в Хамбург.
 
 Владимир Путин Владимир Путин Източник: NRC
" Ще направя всичко допустимо да засиля доста натиска върху съветския президент и той най-сетне да осъзнае, че не може просто да каже: " Ще продължа, до момента в който не реализира задачата си, без значение какъв брой животи коства това, в това число живота на нашите бойци ", сподели Шолц.
 
Канцлерът също по този начин прикани света да предприеме нужните стъпки, с цел да подсигурява, че войната на Путин в Украйна най-сетне ще завърши. Според него каквото и да приказва Путин на света, същността на неговите дейности в Украйна е завладяването на непозната страна. " Всъщност приказваме за завземане на страната, нищо друго ", сподели немският канцлер.
 
Той уточни, че Русия към този момент е предизвикала доста загуби на Украйна: тя продължава да убива хора, да унищожава стопанската система и да минира територията. Но Путин не се интересува от сходни " условия ", основното за него е да запише личното си име в учебниците по история, уточни немският канцлер.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР