Германският канцлер Олаф Шолц не вижда никаква промяна в намеренията

...
Германският канцлер Олаф Шолц не вижда никаква промяна в намеренията
Коментари Харесай

Шолц: Без мир санкциите за Русия няма да паднат

Германският канцлер Олаф Шолц не вижда никаква смяна в желанията на съветския президент Путин. Вчера двамата организираха 1-часов телефонен диалог. Шолц разкри детайлности пред T-online.

Според Шолц Русия сама се е набутала в " трагична обстановка ". Канцлерът е уверен, че рано или късно на агресора ще му се наложи да договаря с Украйна, защото Русия не съумя да реализира нито една от задачите си. 

" Украйна не е покорена, отбранява се ловко, демонстрира геройство и жертвоготовност. НАТО не се отдръпна, в действителност ускори Източния фланг на Алианса. И ще стане още по-силна, когато Финландия и Швеция се причислят. Руската войска претърпя огромни загуби, в пъти повече спрямо 10-годишната война на Съюз на съветските социалистически републики в Афганистан. Путин е задължен да осъзнае, че единственият му излаз от тази обстановка е да се контракти с Украйна ", споделя Шолц. Едно от изискванията на бъдещия кротичък контракт съгласно канцлера е отдръпване на съветските войски. Докато това не се случи, глобите против Русия ще продължат. 

" Президентът на Русия е задължен да разбере, че неговата страна ще бъде блокирана от присъединяване в международния напредък, до момента в който не настъпи същински мир ", съобщи Шолц. 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР