Германският канцлер Ангела Меркел предупреди своите европейски колеги, че ЕС

...
Германският канцлер Ангела Меркел предупреди своите европейски колеги, че ЕС
Коментари Харесай

Меркел заговори за ЕС и най-дълбоката рецесия след Втората световна война

Германският канцлер Ангела Меркел предизвести своите европейски сътрудници, че Европейски Съюз е изправен пред най-дълбоката криза след Втората международна война и това ще докара до доста, доста сложни времена.

Това оповестява организация Блумбърг, цитирайки свои източници, осведомени с нейните мнения по време на днешния Европейския съвет, който се реализира посредством видеоконферентна връзка.

Тя също по този начин се запита дали хората са разбрали какво тъкмо значи това и предизвести, че е в полза на Европейски Съюз да има проект за възобновяване от коронавирусната рецесия до края на лятото, преди да настъпят събития като президентските избори в Съединени американски щати, които ще се проведат през есента (в началото на ноември).

Ангела Меркел акцентира, че европейските водачи би трябвало да се срещнат персонално допустимо най-скоро.

Днешната видеоконферентна среща на върха, определяна като "основополагащ камък ", има за цел да помогне на страните членки на Европейски Съюз да намерят компромис по отношение на фонда за възобновяване, който да противодейства на отрицателните стопански резултати от коронавирусната пандемия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР