Германският канцлер Ангела Меркел повтори в сряда обещанието си, че

...
Германският канцлер Ангела Меркел повтори в сряда обещанието си, че
Коментари Харесай

Меркел: Миграционният наплив от 2015 г. няма да се повтори


Германският канцлер Ангела Меркел повтори в сряда обещанието си, че големият миграционен напор от 2015 година няма да се повтори, съобщи Асошиейтед прес.

В първата си тирада в Народното събрание, откогато предходната седмица встъпи в служба за четвърти мандат на поста, Меркел призна, че дебатите за миграцията " и до ден сегашен поляризират " страната.

Германия, която сред 2015 и 2016 година позволи на своя територия над 1 милион мигранти, може да се гордее със себе си, съобщи тя. " Разбира се, правилно е и че това беше изключителна филантропична обстановка. А сходна филантропична обстановка не би трябвало да се повтаря ", добави Меркел.

Германският канцлер призна, че съглашението с Турция от 2016 година за ограничение на миграцията има доста съперници, само че даде да се разбере, че " постоянно ще го пази ".

Ислямът е част от немското общество, съобщи в речта си Меркел, представена от ДПА.

" Очевидно е, че нашата страна носи отпечатъка на християнството и юдаизма. Но в същата степен е правилно и че в случай, че измежду нас живеят 4,5 млн. мюсюлмани, тяхната вяра, ислямът, също е станала част от Германия ", се аргументира Меркел.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР