Германският канцлер Ангела Меркел беше видяна отново да трепери, докато

...
Германският канцлер Ангела Меркел беше видяна отново да трепери, докато
Коментари Харесай

Меркел за трети път трепери неконтролируемо

Германският канцлер Ангела Меркел беше забелязана още веднъж да трепери , до момента в който посрещаше гостуващия ѝ министър председател на Финландия - третото ѝ неконтролируемо разтрисане в границите на последния месец, оповестява " Ройтерс ".

Тялото на Меркел се тресеше, до момента в който тя стоеше на открито с Анти Рине, наблюдавайки военните почести, с които той беше посрещнат в Берлин.

Говорителят на немското държавно управление разяснява във връзка със положението на Меркел, като увери, че тя е " добре ".

#Angela #Merkel just can't stop shaking, she was seen shaking for 3rd time while receiving Finnish Prime Minister #Antti Rinne in Berlin. Maybe she should include a bottle of water in her diplomatic protocol next time. pic.twitter.com/NvO8g5ESXD
— Rekar Aziz (@Rekarricci) July 10, 2019
От средата на юни до момента немският канцлер претърпя още два сходни обществени епизода.

За първи път тя беше забелязана да се тресе, до момента в който приемаше новия украински президент Володимир Зеленски на 18 юни.

Вторият път това стана на 27 юни, когато Меркел участва на формалната гала по назначението на нов правосъден министър в Берлин. Беше забелязана да държи ръцете си на гърдите си, а краката ѝ изглеждаха очевидно треперещи.

При случая със Зеленски 64-годишният канцлер на Германия отхвърли опасенията за здравето си, като сподели пред публицисти, че е добре и положението ѝ е породено от елементарна дехидратация.

Меркел, която става на 65 години идната седмица, е канцлер на Германия от 2005 година Тя беше избрана за най-влиятелната жена в света. През октомври предходната година тя разгласи, че няма да се кандидатира за нов мандат при приключването на сегашния през 2021 година
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР