Германските власти върнаха някои от ограничителните мерки в провинция, което

...
Германските власти върнаха някои от ограничителните мерки в провинция, което
Коментари Харесай

За първи път в Германия върнаха рестрикциите срещу коронавируса

Германските управляващи върнаха някои от ограничаващите ограничения в провинция , което се случва за първи път от разхлабването на рестрикциите в битката с ковид, осведоми Агенция Франс Прес.

Според информационната организация това е огромен удар върху очакванията за бързо връщане към нормалността.

За първи път в Германия ние връщаме цялостен окръг към ограниченията , които се прилагаха преди няколко седмици , разгласи Армин Лашет, министър председател на провинция Северен Рейн-Вестфалия.
 601 нови инфектирани в Германия
601 нови инфектирани в Германия

Случаите на ковид нарастват до 189 135

Той разясни, че още веднъж вкарват рестриктивните мерки в немския окръг Гютерсло . Лашет добави, че рестриктивните мерки ще обиден 360 000 души и ще останат в действие минимум до 30 юни.

Решението е взето след появяването на ново огнище в касапница в град Реда-Виденбрюк. Повече от 1500 служащи са инфектирани с ковид от близо 7000. Това е най-голямото огнище в Германия, откогато страната стартира да разхлабва рестриктивните мерки при започване на май.

Новите ограничавания значат връщане към ограничения, които за първи път бяха въведени през март, като затваряне на кината, музеите, концертните зали, питейните заведения, фитнесите, басейните и сауните, сподели Лашет.

Няколко огнища в кланици освен в Германия, само че и във Франция хвърлиха светлина върху изискванията на труд и настаняване , пред които служащите, доста от Румъния и България, са изправени.

Но Германия също регистрира нови огнища на болест в жилищни здания в Долна Саксония и Берлин.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР