Германската тенис легенда Борис Бекер изрази мнение, че носителката на

...
Германската тенис легенда Борис Бекер изрази мнение, че носителката на
Коментари Харесай

Борис Бекер посочи какво пречи на Симона Халеп

Германската тенис легенда Борис Бекер изрази мнение, че носителката на 2 трофеи от “Големия шлем” и някогашна №1 в света Симона Халеп изразходва прекалено много сили по време на мачовете си и по тази причина не е задоволително свежа през втората половина на сезона.


“Познавам от дълго време Симона. Коментирал съм нейни мачове и видях по какъв начин тя печели “Ролан Гарос” и “Уимбълдън”. Тя има невероятни крайници. Физически не е най-високата и мощна тенисистка, само че е доста интелигентна и има огромно сърце.


Мисля, че Симона е на топниво, въпросът е по какъв начин би могла да издържи цялостен сезон, защото изглеждаше доста изтощена във втората половина на годината, тъй като тя би трябвало да тича доста, с цел да печели мачовете си. Във втората половина на сезона тя се изморява физически и душевен и за нея става комплицирано да завоюва два следващи мача”, разяснява Бекер, представен от TennisWorld.



Германецът обаче има вяра, че румънката има всички шансове да завоюва Откритото състезание на Австралия. “Заради настилката и тъй като е при започване на сезона, мисля, че Australian Open е идващият огромен шампионат, който тя ще завоюва. Често приказвам с нея, само че не мисля, че тя се нуждае от моите препоръки. Тя има Дарън (Кейхил) и други треньори, цялостен екип. Аз имам задължения към мъжкия тенис в Германия, послужвам като наставник на някои от най-хубавите немски тенисисти, близо съм до тима за “Купа Дейвис”, върша оферти за значими шампионати, тъй че съм ангажиран човек. Но й поисквам всичко най-добро”, сподели още Бекер.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР