Германската тенис икона Борис Бекер ще се завърне в спорта

...
Германската тенис икона Борис Бекер ще се завърне в спорта
Коментари Харесай

Борис Бекер се завръща в тениса

Германската тенис икона Борис Бекер ще се завърне в спорта като треньор на датчанина Холгер Руне, заяви самият той в подкаст на " Евроспорт ".

" Мога да потвърдя, че съм треньор на Холгер Руне. Моят график го разрешава и постоянно съм се интересувал от Холгер, тъй като той играе с толкоз доста темперамент и отдаденост ", сподели Бекер.

Руне, който сега е на шесто място в международната класация на АТП, е " елмаз, който се нуждае от гланциране ", счита германецът.

Наскоро Бекер се завърна като ефирен коментатор, откакто бе освободен от английски затвор през декември поради дъначни измами.

Като треньор Бекер имаше триумфи с 24-кратния притежател на трофеи от Големия шлем Новак Джоковочи сред 2013 и 2016. Както Джокович сподели един път Руне също има прочувствени прояви, което харесва на Бекер.

Той ще бъде треньор на Руне за първи път на шампионата в зала в Базел, който стартира в събота. Той желае да му помогне да се класира за финалния шампионат на АТП в Торино и посредством " Мастърс " в Париж, който стартира в края на месеца. " Това е огромната цел ", споделя Бекер.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР