Германската полиция задържа мъж, заподозрян във фалшифицирането на стотици сертификати

...
Германската полиция задържа мъж, заподозрян във фалшифицирането на стотици сертификати
Коментари Харесай

Германец обвинен във фалшифициране на 400 ваксинационни сертификати

Германската полиция задържа мъж, обвинен във подправянето на стотици документи за имунизация против ковид, съобщи ДПА, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28971
В владеене на мъжа в град Нюрнберг са били открити към 400 фалшифицирани имунизационни документи и хиляди имунизационни стикери.

Прокурори оповестиха през днешния ден, че минимум 34 клиенти на 31-годишния мъж са се пробвали да получат дигитален имунизационен документ с фалшифицираните хартиени документи в аптеки в района.

Според разпоредбите, въведени в края на предишния месец, множеството магазини и уреди за отдих в Германия са налични единствено за имунизираните или преболедувалите КОВИД-19.

Мъжът е арестуван по съмнения в " подготовка за произвеждане на подправени имунизационни документи с комерсиална цел ". В неговия апартамент проверяващите са разкрили и непопълнени имунизационни карти и печати от лекарски кабинети. Предполагаемите му клиенти също са обект на следствието.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 28971  Хърватия получи 48 000 дози ваксина за ваксиниране на деца от 5 до 11 години Хърватия получи 48 000 дози ваксина за ваксиниране на деца от 5 до 11 години  Румъния записва най-ниското равнище на инфектирани с Коронавирус от август насам Румъния записва най-ниското равнище на инфектирани с Коронавирус от август насам  Четири жертви на COVID-19 във Велико Търново Четири жертви на COVID-19 във Велико Търново
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР