Германската полиция е разкрила нелегален уебсайт за детска порнография с

...
Германската полиция е разкрила нелегален уебсайт за детска порнография с
Коментари Харесай

Германската полиция извърши арести заради голям сайт за детска порнография

Германската полиция е разкрила незаконен уеб страница за детска порнография с близо 90 000 консуматори. Задържан е един човек, както се допуска, операторът на платформата, съобщи немската прокуратура, представена от Ройтерс.

Платформата "Елизиум ", която била основана като конгрес, съществувала от края на 2016 година и била налична само в по този начин наречената "тъмна мрежа ", споделиха в взаимно изказване прокуратурата във Франкфурт и Федералната престъпна полиция на Германия.

Полицията е арестувала няколко консуматори на уеб страницата, главно в Германия и Австрия. Сред тях е хипотетичният оператор на платформата, 39-годишен мъж, живеещ в окръг Лимбург-Вайлбург, северно от Франкфурт.

Сайтът има над 87 000 консуматори и е бил употребен за обменяне на детска порнография, както и за уговаряне на срещи за полови злоупотреби с деца.

Предполагаемият оператор е бил задържан на 12 юни, когато полицията обискирала жилището му и иззела сървъра на платформата.

Не се показва какъв брой са арестуваните. Повече информация може да се чака на конференция на следващия ден, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР