Германската футболна федерация продължи договора на старши треньора на женският

...
Германската футболна федерация продължи договора на старши треньора на женският
Коментари Харесай

Селекционерът на женския тим на Германия преподписа

Германската футболна федерация продължи контракта на старши треньора на женският народен Мартина Фос-Текленбург до 2025 година, заяви ДПА. " Проведохме положителни диалози и обсъдихме съответните техническите аспекти. Но това, което също е доста значимо за мен, е човешкият аспект. Усетих, че има близка връзка сред двете страни от последните няколко седмици ", сподели президентът на централата Бернд Нойендорф. 

Фос-Текленбург е отпред на тима от 2018 година. Бундестимът отпадна на четвъртфиналите на Световното състезание във Франция през 2019 година и не съумя да се класира за Олимпийските игри в Токио 2020. На Евро 2022 тя изведе немските футболистки до финала, където те изгубиха с 1:2 от домакина Англия след продължения. " Очакваме с неспокойствие бъдещето и всичко, което следва ", сподели Фос-Текленбург. На 24 юли Германия стартира акцията си на Световното състезание в Австралия и Нова Зеландия против Мароко. Те са в група Н, в която са още Колумбия и Република Корея.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР