Германската футболна федерация (ДФБ) обяви пресконференция за петък на фона

...
Германската футболна федерация (ДФБ) обяви пресконференция за петък на фона
Коментари Харесай

Скоро обявяват Нагелсман за селекционер на Германия

Германската футболна федерация (ДФБ) разгласи конференция за петък на фона на спекулации, че може да направи удостоверение, че Юлиан Нагелсман ще стане треньор на националния тим.

От централата обявиха, че желае да рапортува за дневните срещи на своите комисии, които би трябвало да се съгласят с вероятно сключване на някогашния ментор на Байерн Мюнхен.

Вестник " Билд " и спортното списание " Кикер " оповестиха, че футболните ръководители са постигнали съглашение с Нагелсман да бъде треньор на тима до семейството на Евро следващата година като правоприемник на Ханзи Флик.

ДФБ удостовери договарянията и се счита, че комисионните няма да попречат на договорката, макар че се твърди, че ще коства на финансово затруднената федерация 400 000 евро на месец.

Нагелсман се срещна с президента Бернд Нойендорф и спортния шеф Руди Волер, които наподобява са движещата мощ зад назначението.

Ханс-Йоахим Вацке, вицепрезидент на ДФБ и ръководител на надзорния съвет на Германската футболна лига, също се е съгласил Нагелсман да ръководи 10-месечния план.
 Нагелсман към този момент работи върху щаба си в Бундестима
Нагелсман към този момент работи върху щаба си в Бундестима

Фаворит за асистент му е Сандро Вагнер
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР