Германска гражданка, приела исляма, бе осъдена днес в Германия на

...
Германска гражданка, приела исляма, бе осъдена днес в Германия на
Коментари Харесай

Съд в Германия прати за 10 г. в затвора жена от Ислямска държава

Германска гражданка, приела исляма, бе наказана през днешния ден в Германия на 10 години затвор за това, че като член на " Ислямска страна " (ИД) в Ирак е оставила петгодишно момиче от етноса язиди, което със брачна половинка си държали като робиня, да почине от жадност под напичащото слънце, вързано с верига на двора, заяви ДПА.

Другите обвинявания, по които 30-годишната Дженифър В. от град Лоне, в северозападната провинция Долна Саксония, бе приета за отговорна от съд в Мюнхен, са участие в терористична организация в чужбина, подкрепяне и подстрекателство към опит за ликвидиране, опит за закононарушения и закононарушения против човечеството.

Осъдената германка израснала като протестантка и приела исляма през 2013 година Според медийни изявления през идната година Дженифър В. пристигнала в Ирак през Турция и Сирия, с цел да се причисли към ИД. През 2016 година тя била задържана при опит да възобнови персоналните си документи в немското посолство в Анкара и екстрадирана в Германия.

Прокуратурата открила, че през 2015 година Дженифър В. е служила в " нравствената полиция " на ИД и патрулирала, въоръжена с пушка и револвер, из парковете във Фалуджа и Мосул, с цел да следи дали дамите съблюдават разпоредбите на шериата за облекло и държание.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР