Германка опитала да разведе Орлин Горанов и съпругата му Валя.

...
Германка опитала да разведе Орлин Горанов и съпругата му Валя.
Коментари Харесай

Германка развежда Орлин Горанов

Германка пробвала да разведе Орлин Горанов и брачната половинка му Валя. Това споделя самият той пред Веселина Паскова с книгата „ Да стартираме изначало ”, научи HotArena .

Жената била много напориста, а неприличното й предложение се случило по време на престоя на Орлин в Германия.

„ Германците са доста освободени и естествени, а когато са и актьори падат всички задръжки. Един ден колежка ми сподели „ Виж в този момент, доста си падам по теб. Какво ще кажеш да се разведеш с жена си, да се ожениш за мен и по-късно да я доведеш тук с детето ви? Тогава всички ще сме удовлетворени ”, смее Орлин Горанов.

Не единствено обаче германката се натискала да се омъжи за него, само че и много напористи последователки. Валя Горанова споделя, че има безпределно доверие на брачна половинка си, само че също по този начин й е било много мъчно да отбива непрекъснатите офанзиви против него.

„ Веднъж една продавачка ми изясни, че Орлин имал нелегално дете. Одрало му кожата, само че сподели възраст, която нямаше по какъв начин да се впише в живота на Орлин. Подобно нещо претърпя и свекърва ми.

С голямо състрадание нейна позната й споделила, че се бил оженил скрито за Кристина Димитрова и даже имал към този момент две деца от нея. Смехории ”, споделя Валя Горанова, която е единствената жена в живота на артиста, написа „ България през днешния ден ”.

И до през днешния ден тя си остава огромната му обич. Двамата се срещат инцидентно, защото движат в една компания. Тя наподобява на манекенка поради гласа си и русите си коси. А приятелите им я сравнявали с Агнета от „ АББА ” и даже й викали „ Валчето от АББА ”.

„ Преживели сме и сложни моменти, само че най-хубавото е, че за тези 30 години брак отгледахме една прелестна щерка — Жаки ”, споделя Орлин.

Кумове и най-близки другари на фамилията били Катето Евро и мъжът й Жоро. И двамата заемат особено място в живота на съпрузите.

Други огромни другари на двойката са родителите на Орлин Павлов – Орлин-старш и жена му Тиха. И двамата са оперни артисти, повече от 20 години са на сцената.

„ Много ми се желае да осъществя една моя фантазия – да се съберем трите „ орела ” и да полетим дружно с орлова ария – просто ей по този начин, за кеф. Струва ми се, че е пристигнал моментът ”, споделя Орлин Горанов.

За представянето на книгата му пристигнаха доста негови сътрудници. Освен двамата Орлиновци, участваха Васил Петров, Маргарита Хранова, Камелия Тодорова, Криси Димитрова, Иван Тенев, Алекс Раева, Любо Киров и доста, доста други.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР