Германия вече оказва силна помощ на Украйна и сега други

...
Германия вече оказва силна помощ на Украйна и сега други
Коментари Харесай

Германия натъртва помощта си за Украйна, чака принос и от други

Германия към този момент оказва мощна помощ на Украйна и в този момент други страни също би трябвало да изпълнят своята роля . Това посочи немският министър на финансите Кристиан Линднер в подтекста на срещите на Г-7, оповестява " Ройтерс ".

Той означи, че страната му към този момент е мощно ангажирана и други в интернационален проект също би трябвало да направят своя принос . Изказването му идва на фона на срещата на финансовите министри в индийския град Бенгалуру, където те ще обсъдят в навечерието на годишнината от съветската инвазия.
 Германия дава един милиард евро на Украйна следващата година
Германия дава един милиард евро на Украйна следващата година

Най-активни в поддръжката за Украйна са Зелените

Украинският финансов министър Сергей Марченко също ще се причисли към полемиките, както и шефовете на централните банки.

Необходима е спомагателна финансова помощ за Украйна и Международният валутен фонд работи по нова стратегия, която Германия поддържа, уточни Линднер и добави, че би трябвало да има " заслужено разделение на тежестите и рисковете ".

" Това не е задача единствено на няколко страни, а на всички членове на МВФ " , безапелационен бе немският финансов министър.

МВФ има за цел да одобри нова стратегия за помощ за Украйна до края на март, съгласно източници от финансовото министерство.
 От Германия Г-7 даде обещание помощ за Украйна
От Германия Г-7 даде обещание помощ за Украйна

Ние ще продължим да поддържаме Украйна по време на тази война и след това
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР