Германия ще продължи да подкрепя Украйна дотогава, докато това е

...
Германия ще продължи да подкрепя Украйна дотогава, докато това е
Коментари Харесай

Германия ще продължи да подкрепя Украйна, докато е необходимо

Германия ще продължи да поддържа Украйна до тогава, до момента в който това е належащо. Това съобщи немският канцлер Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021, който даде 90-минутна конференция на разнообразни тематики, разяснява БНР.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 11153
Олаф Шолц  Олаф Шолц Олаф Шолц е немски политик от Социалдемократическата партия (ГСДП).   От декември 2021 акцентира, че Германия ще поддържа Украйна в дълготраен проект - даже и след края на войната: " Това, което направихме дотук е да действаме деликатно, да не подхващаме самостоятелни крачки, да осъждаме всичко със съдружниците си. И по този метод ние в този момент сме втората по значение страна след Съединени американски щати за Украйна като размер на военни и финансова помощ. Това е и повода огромната част от жителите на Германия да поддържат решенията ни ". 

Наскоро контрактуваният пакет от оръжия в размер на съвсем 700 млн. евро е следващата стъпка в поддръжката, която Германия оказва на Украйна.

На въпрос на шведски публицисти какво мисли за участието на Стокхолм в НАТО, канцлерът се обърка и приветства Украйна, с което провокира смях в залата:

" Подкрепям влизането в НАТО на Украйна... т.е. на влизането в НАТО на Швеция. Можете да прочетете и за двете неща в заключителния документ от Вилнюс ".

За усилването на крайнодясната партия " Алтернатива за Германия " той уточни, че повода са възходящите терзания от инфлацията и бежанския поток и политиците би трябвало да намерят рационални отговори на тези проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР