Германия няма да прави повторни опити за въвеждане на задължителна

...
Германия няма да прави повторни опити за въвеждане на задължителна
Коментари Харесай

Германският здравен министър: Поставете си четвърта доза ваксина срещу COVID-19 преди края на лятото

Германия няма да прави повторни опити за въвеждане на наложителна имунизация против ковид, съобщи министърът на опазването на здравето Карл Лаутербах , представен от Ройтерс.

Всеки , който постоянно е в контакт с други хора и желае да защищити себе си и тях, би трябвало да намерения за четвърта доза , без значение от възрастта си, посъветва той сънародниците си и уточни, че към 80 % от германците над 60-годшна възраст нямат четвърта доза.

Здравният министър предложи хората да продължат да носят маски на закрито. Лаутербах, който е и епидемиолог, сподели, че в Германия се следи предстоящо нарастване на случаите, което заформя " лятна вълна " на болестта, добавя Асошиейтед прес. Напоследък смъртните случаи, свързани със коронавирус, в Германия са сред 50 и 130 дневно .

Доминиращият вид, който циркулира в страната, протича относително леко , също така  много жители са имунизирани или са преболедували ковид, което значи, че рискът от съществено заболяване е невисок. " Няма място за суматоха ", сподели здравният министър. Той означи, че държавното управление е подхванало дейности за доставяне с ваксини, които ще защищават от главните разновидности на COVID-19.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР