Германия не е притеснена от факта, че Русия спря подаването

...
Германия не е притеснена от факта, че Русия спря подаването
Коментари Харесай

Германия не е притеснена от спирането на газа по тръбата „Ямал – Европа“


Германия не е обезпокоена от обстоятелството, че Русия спря подаването на газ по газопровода „ Ямал-Европа “, заяви кореспондентът на bTV във Федералната република Натали Пашева.

По данните на федералната мрежова организация газ по този тръба не се внася регулярно към Германия от края на предходната година като моментите когато подаването е нулево не са изключения. Дори когато подаването е било обикновено, доставките по този газопровод за германия не са били обилни

Няколко са газопроводите, по които Германия внася газ от Русия, като главната артерия е „ Северен поток “ 1. Според експертите няма обилни промени на количеството газ, което се внася по тази тръба.

Като цяло Германия работи интензивно да понижи и да приключи зависимостта си от енергийните източници. При газа преди години 55% е бил от Русия, а през днешния ден е 35%.

В никакъв случай обаче не можем да кажем, че германците са спокойни, тъй като те знаете са доста подвластни от газа, а различни източници не се намира толкоз елементарно, разяснява Натали Пашева.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР