Германия има нужда от стабилно правителство възможно най-скоро, за да

...
Германия има нужда от стабилно правителство възможно най-скоро, за да
Коментари Харесай

Меркел: Германия се нуждае от стабилно правителство

Германия има потребност от устойчиво държавно управление допустимо най-скоро, с цел да отговори на предложенията за реформиране на Европейския съюз и за справяне с несигурната световна среда, съобщи на конференция канцлерът Ангела Меркел Ангела Меркел - немски политик, канцлер на Федерална Република Германия. Родена на 17 юли 1954 година... към профила, представена от Ройтерс.

"През 2019 година ще има европейски избори, тъй че има огромни упования да обявим позицията ", сподели министър председателят на федералната република, имайки поради предложенията на ръководителя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер Жан-Клод Юнкер е люксембургски политик. Жан-Клод Юнкер е роден на 9... към профила и на френския президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е... към профила за бъдещото ръководство на валутния и стопански съюз. Сред факторите, които постановат Германия да бъде в "състояние да работи ", тя загатна също споровете в Близкия изток, напрежението в връзките с Русия и връзките със Съединени американски щати.

Меркел съобщи, че нейният закостенял блок е подготвен да поеме отговорността да ръководи още веднъж, признавайки наред с това нуждата от някои взаимни отстъпки. "За нас е значимо да реализираме непоклатимост в страната си и да бъдем дирек на стабилността ", означи тя, представена от АП.

След съвещание на управлението на нейния Християндемократически съюз (ХДС) Меркел сподели, че ще се срещне с лидера на социалдемократите Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила, който след първичния си отвод, въпреки всичко, подложен на напън, се съгласи да взе участие в договаряния за коалиция с лагера на канцлера.

Меркел изрази удовлетворение, че ще беседва със социалдемократите - съдружния й сътрудник в настоящето държавно управление - и вяра за съставяне на устойчиво държавно управление. Канцлерът сподели, че стартира да приема визията на водача на Свободната демократическа партия, че тристранна коалиция сред Зелени, либерали и консерватори няма да има, отбелязва Ройтерс.

Подкрепата за социалдемократите, които се отхвърлиха от решението си да бъдат съпротива и в петък оповестиха, че са подготвени да договарят, спадна под рекордно ниското ниво, записано на изборите през септември, показва ДПА. Според огласено през днешния ден допитване на института за социологически изследвания "Форса ", поддръжката за партията на Шулц е спаднала на 19 % от 20,5 на 100 през септември.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР