Германия е в трета вълна на пандемията от коронавирус. Това

...
Германия е в трета вълна на пандемията от коронавирус. Това
Коментари Харесай

Меркел: Германия е в трета вълна на коронавируса

Германия е в трета вълна на пандемията от ковид. Това съобщи немският канцлер пред депутати от своята партия, оповестиха източници, участвали на срещата, представени от Ройтерс.
" Сега ние сме в третата вълна " е споделила Меркел, представена от. Според източниците тя предизвестила, че вероятно разхлабване на карантинните ограничения, въведени в края на предходната година и удължени до 7 март, би трябвало да се прави деликатно и последователно. Затварянето на всички предприятия, които не са от първостепенно значение, и контролът по границите с Австрия и Чехия, където има мощно разпространяване на вируса, обвързвано с по-заразен вариант, оказа помощ на Германия да понижи броя на новите случаи на COVID-19, регистрирани за денонощие. Но бавната имунизация и заплахата от огромни гърмежи на болестта, свързани с бързо разпространяващите се разновидности на вируса, открити към този момент в Германия, може да затрудни вероятно разхлабване на рестриктивните мерки.
 Призовават Меркел да се имунизира Призовават Меркел да се имунизира
Германските медии приканват политиците да се имунизират против ковид, защото сдържаността е явна измежду германците. Всекидне...
Според източниците Меркел е загатнала, че желае възможното връщане към естествения темп да се прави деликатно, с цел да не се постанова още веднъж да се вкарват карантинни ограничения, в случай че броят на инфектираните още веднъж стартира да се усилва. Канцлерката е споделила още, че в случай че се разшири достъпът до бързи проби и се ускори потенциалът за тестване, може да има по-трайно връщане към естествения живот.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР