Германия е разтърсена от изключително жестоко убийство, извършено от 15-годишно

...
Германия е разтърсена от изключително жестоко убийство, извършено от 15-годишно
Коментари Харесай

Ужас в Германия: Сестра закла малкото си братче, а после....

Германия е разтърсена от извънредно грубо ликвидиране, осъществено от 15-годишно момиче. Обществеността там е раздвоена - дали то би трябвало да бъде пратено в психиатрия или да лежи в пандиза.

На 6 ноември към 9 часа вечерта 46-годишната Агнешка отваря вратата на жилището си на първия етаж в Детмолд и намира 3-годишния си наследник Нико в локва кръв. От 15-годишната й щерка Оливия, която трябвало да се грижи за братчето си, няма и диря.



Полицията незабавно стартира търсене на изчезналото момиче. В началото следователите считали, че незнаен мъж е проникнал в жилището, убива детето и похищава сестра му, само че след това разкриват ужасяващи детайлности.

Оливия е открита на 10 километра от града, в който живее. Тя признава, че е умъртвила братчето си, нанясяйки му 28 удара с нож.

Следователите допускат, че като претекст за убийството са послужили комплицираните връзки в фамилията. Старши прокурор Кристофър Имиг счита, че момичето е развило мощна злост към брат си. Това удостоверява и другарка на майката: "Оливия не се интересуваше от брат си, съвсем не си играеше с него. "

След случилото се майката се е сринала и сега се намира в психиатрична клиника.

Приятелка на 15-годишната Оливия споделя: "Тя имаше меланхолия. Ревнуваше майка си от Нико и се усещаше ненужна. Държеше непрекъснато нож под възглавницата си и ми е признавала, че желае да избие фамилията си, само че ние не я приемахме насериозно. "

Заради възрастта на момичето тя може да получи до пет години за нередумишлено ликвидиране. В момента се намира в арест за подрастващи към пандиза в Изерлон.

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР