Гери-Никол вече не крие връзката си с кикбоксьора Стоян Копривленски.

...
Гери-Никол вече не крие връзката си с кикбоксьора Стоян Копривленски.
Коментари Харесай

Вижте колко са сладки: Гери-Никол показа новото гадже

Гери-Никол към този момент не крие връзката си с кикбоксьора Стоян Копривленски. Тя разгласява за първи път тяхна обща фотография, показваща интимната им непосредственост. Явно яките мъжаги са уязвимост на Гери-Никол - тя имаше връзка с муай тай боеца Даниел Илиев.



Името на Копривленски пък се свързваше с приятелката на трагично починалата попфолк вяра Денис Теофиков - гримьорката Алекса Ангелова, написа Hotnews.bg. Засега певицата показа с новата си обич единствено стори, видя още Hotnews.bg.

Затова и под първата обща фотография на влюбените почитател се е пошегувал: " Алекса гледа това ".

Любовната искра сред двамата пламнала по време на присъединяване на Гери-Никол в Амстердам. Копривленски бил посетител на българското празненство в столицата на Нидерландия и по този начин се срещнал с провокативната изпълнителка, описват техни близки.

29-годишният Стоян Копривленски е спряган за един от най-хубавите кикбоксьори у нас. Снайпера, както е прочут, се трансформира в звезда и сложи България на международната карта. Бил е 4 пъти европейски първенец, както и международен първенец в категория до 70 кг. През 2017 година печели Купата на кандидатите с две победи за една вечер, като едната победа е с нокаут, който пък му носи купата " Нокаут на годината ".
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР