Гери-Никол се завръща ударно към музиката, след като направи кратка

...
Гери-Никол се завръща ударно към музиката, след като направи кратка
Коментари Харесай

Гери-Никол нажежи страстите до червено, плаши конкуренцията със скъпо видео

Гери-Никол се завръща стремително към музиката, откакто направи къса пауза напоследък, с цел да се наслаждения на малко отмора, а и с цел да изпипа всички елементи по новата си ария.

Парчето носи заглавието " Бутай ", само че по-интересна е местоположението, на която е снимано видеото към песента. Горещата варненка най-накрая ще зарадва почитателите с клип, само че този път сниман в Бали, където бе звездата. Факт е, че певицата не жали никакви средства, когато прави нов план, а в следващия подобен е решила да вложи несъмнено много пари, с цел да изпъкне пред конкуренцията.

Виж още:

Премиерата на песента е на 9 юни, а феновете са нетърпеливи, с цел да видят и чуят новата провокация от любимката си. Гери-Никол качи няколко фотоси в Инстаграм, които са от зад кадър, а на тях виждаме певицата в нормалната за нея светлина - секси, дръзка, палава и доста съвременна. Изпълнителката е в голям басейн, който е цялостен с хиляди листа от рози, а тя е облечена с забавно алено боди с жълти акценти по него. На друго клипче пък се вижда, че певицата е заложила и на втора визия - червен бански.

Виж още:

Изображение: https://www.instagram.com/gerynikol/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР