Гери-Никол пусна провокативна снимки в социалните мрежи, на която е

...
Гери-Никол пусна провокативна снимки в социалните мрежи, на която е
Коментари Харесай

Гери-Никол с боксьор в Тайланд

Гери-Никол пусна провокативна фотоси в обществените мрежи, на която е заголила задните си елементи. Варненката е на отмора в Тайланд както предходната година по това време. През 2019 година тя бе на обичания за туристите остров Пукет дружно с майка си, само че този път мълчи по въпроса с кого отдъхва на топло. Фенове обаче я издават, че е с някогашния ММА войник Дани Илиев.



Докато певицата бе заголила яката дупара под слънчевите лъчи, Илиев се появи в обществените мрежи по какъв начин тренира на остров Пукет. Топ боксьорът и Гери -Никол от известно време не крият близостта си. Те се обявиха като двойка на светско събитие в края на предходната година, когато демонстрираха, че са задоволително близки, с цел да си разменят милувки. Интересен факт за новата двойка е, че кикбосьорът е един от най-запалените почитатели на софийския футболен клуб "Левски " и съвсем не пропуща мач на сините.

Докато сегашната му половинка Гери-Никол бе видяна нееднократно с алена фланелка да пее песните по трибуните на ЦСКА. Даниел Илиев е един от най-атрактивните сегашни състезатели по кикбокс у нас. Атлетът, който мина първо през ММА, където също има доста триумфи, сега се състезава на кикбоксовия кръг. Бившата му половинка пък е Александрина Янкова, която феновете познават с ролята й на Поли от "София денонощно ".

фотография:инстаграм гери никол и дани илиев

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Dani.Iliev (@danii.iliev) на Яну 17, 2020 в 4:36 PST
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР