Гери Дончева се завръща на малкия екран с предаване за

...
Гери Дончева се завръща на малкия екран с предаване за
Коментари Харесай

Гери Дончева пак се намърда в телевизията

Гери Дончева се завръща на дребния екран с предаване за здравословен метод на живот. ТВ водещата ще оказва помощ на феновете в България и в чужбина да намерят най-прекия път към личното си здраве и хубост - извън и от вътрешната страна.

Предаването " По стъпките на хубостта с Гери Дончева " осъществя новите си епизоди под управлението на водещата, а тематиките и гостите ще разкриват настоящи начин на живот проблеми, както и модерни решения за тяхното превъзмогване.

Гери ще срещне феновете с известни лица от света на модата, киното, изкуството и несъмнено опазването на здравето. Богатата палитра от тематики включва епизоди, отдадени на ексцентричната хубост, татуировките, екзотичните дестинации, пластичните интервенции и още куп любопитни начин на живот въпроси.

ТВ водещата от три години работи като PR управител на болничното заведение за рехабилитация " Сердика ", а към екипа на WnessTV се е включила след персонална покана от управлението на медията в лицето на господин Иван Тодоров.

" За мен е голямо наслаждение и привилегия да имаме Гери Дончева като водеща. С привличането й желаеме придадем още по-бляскъв отенък на предаването и да заложим на повече наличие за мода, жанр и хубост ", разяснява той.

WnessTV е интернационална телевизия със наличие, харесващо се на умна публика, дейни хора с висше обучение, с приходи над междинните и ползи към самоусъвършенстване и положително здраве. Официалната премиера на новата водеща и предаването й беше на 2 април в 10:30 часа, написа Галерия.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР