Гергана Божанова, съпругата на Мартин Божанов “Нотариуса, който беше застрелян

...
Гергана Божанова, съпругата на Мартин Божанов “Нотариуса, който беше застрелян
Коментари Харесай

Вижте историята на жената на убития – Нотариуса

Гергана Божанова, брачната половинка на Мартин Божанов “Нотариуса ”, който беше убит показно в сряда вечерта е проверяващ служител на реда, който работи в ГДБОП.

Информацията удостовери пред медиите и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев: „ Доколкото ми е известно, тя е била уволнена, само че е обжалвала и е върната назад на работа. В момента е по майчинство. “

В началото на 2014 Гергана става част от риалити предаването „ Къртицата “. Тогава във визитката ѝ за шоуто се споделя:

„ Гергана Грънчарова е на 23 година и е от гр. София. Студентка по право е, с интерес към фотографията, музиката и малкия екран. Мотивирана е да завоюва „ КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване “ и да грабне огромната парична премия, която има вяра, че ще промени живота ѝ. През миналата година се е грижила за болния си от рак татко, била е с него до последния му час. Страхува се от гибелта и мечтае за обич. В Базата на КЪРТИЦАТА най-вече ще ѝ липсват приятелите. Намира, че най-силното ѝ качество е борбеността, а най-слабото – наивността… “

След предаването, в края на 2014 година, Гергана още веднъж се оказва в медиите с новината, че е сменила Емо Каменов с приятеля му Георги Стоянов. По време на „ Къртицата 2 “ Гергана плени сърцето на Каменов.

След „ Къртицата “, през 2019 година, Гергана завършва „ Право “ с отличие в Нов български университет.

Гергана била една от първите по триумф във висшето образователно заведение, като дипломата ѝ връчва персонално лектора на образователното заведение.

Гергана се дами за Мартин Божанов през 2019 година, като същата година Нотариуса се развежда с първата си брачна половинка Адриана.

През 2021 година Гергана Божанова кандидатства за младши проверяващ служител на реда и е назначена още същата година. По време на служебния кабинет обаче е лишен достъпът ѝ до класифицирана информация. Тогава е освободена със заповед на министър Бойко Рашков по предложение на сегашния Калин Стоянов, който ръководеше ГДБОП. По-късно Божанова апелира заповедта в съда и тя е анулирана, като е възобновена на работа през август 2022 година, само че от този момент е в майчинство.

Преди дни стана ясно, че Мартин Божанов-Нотариуса е изискал 100 000 евро за свободата на предприемача Веселин Денков по прякор Весо Брадата, от Ивайла Бакалова, с която упрекнатият има дете.

Пред Нова тв през днешния ден проверяващ публицист разкри, че по подигравка на ориста, Гергана и Бакалова са били дружно в предаването „ Къртицата “ през 2014 година

https://novini.bg/

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР