Гергана Божанова, съпругата на Мартин Божанов “Нотариуса, който беше застрелян

...
Гергана Божанова, съпругата на Мартин Божанов “Нотариуса, който беше застрелян
Коментари Харесай

Вижте историята на жената на убития Нотариуса

Гергана Божанова, брачната половинка на Мартин Божанов “Нотариуса ”, който беше убит показно в сряда вечерта е проверяващ служител на реда, който работи в ГДБОП.

Информацията удостовери пред медиите и основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев: " Доколкото ми е известно, тя е била уволнена, само че е обжалвала и е върната назад на работа. В момента е по майчинство. "



В началото на 2014 Гергана става част от риалити предаването " Къртицата ". Тогава във визитката ѝ за шоуто се споделя: 

" Гергана Грънчарова е на 23 година и е от гр. София. Студентка по право е, с интерес към фотографията, музиката и малкия екран. Мотивирана е да завоюва " КЪРТИЦАТА 2: Разтърсване " и да грабне огромната парична премия, която има вяра, че ще промени живота й. През миналата година се е грижила за болния си от рак татко, била е с него до последния му час. Страхува се от гибелта и мечтае за обич. В Базата на КЪРТИЦАТА най-вече ще й липсват приятелите. Намира, че най-силното й качество е борбеността, а най-слабото – наивността... "



След предававането, в края на 2014 година, Гергана още веднъж се оказва в медиите с новината, че е сменила Емо Каменов с приятеля му Георги Стоянов. По време на " Къртицата 2 "  Гергана плени сърцето на Каменов. 





След „ Къртицата “, през 2019 година, Гергана завършва " Право " с отличие в Нов български университет.

Гергана била една от първите по триумф във висшето образователно заведение, като дипломата и връчва персонално лектора на образователното заведение.



Гергана се дами за Мартин Божанов през 2019 година, като същата година Нотариуса се развежда с първата си брачна половинка Адриана. 

През 2021 година Гергана Божанова кандидатства за младши проверяващ служител на реда и е назначена още същата година. По време на служебния кабинет обаче е лишен достъпа ѝ до класифицирана информация. Тогава е освободена със заповед на министър Бойко Рашков по предложение на сегашния Калин Стоянов, който ръководеше ГДБОП. По-късно Божанова апелира заповедта в съда и тя е анулирана, като е възобновена на работа през август 2022 година, само че от този момент е в майчинство.





Преди дни стана ясно, че Мартин Божанов-Нотариуса е изискал 100 000 евро за свободата на предприемача Веселин Денков по прякор Весо Брадата, от Ивайла Бакалова, с която упрекнатият има дете.

Пред Нова тв през днешния ден проверяващ публицист разкри, че по подигравка на ориста, Гергана и Бакалова са били дружно в предаването " Къртицата " през 2014 година

Какво сподели Ивайла Бакалова за Гергана четете тук: 


Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР