ГЕРБ вади Костадин Язов в битката за Южен. Това е

...
ГЕРБ вади Костадин Язов в битката за Южен. Това е
Коментари Харесай

ГЕРБ вади Костадин Язов в битката за Южен

ГЕРБ вади Костадин Язов в борбата за " Южен ". Това е единственият регион, в който партията претърпя проваляне на изборите през 2015 година, когато за кмет бе определен Борислав Инчев от Вътрешна македонска революционна организация. Язов е получил поддръжка от районната организация на ГЕРБ, както и от всички мощни хора в партията. " Разговаряхме, само че окончателното решение ще вземе Изпълнителната комисия ", разяснява номинацията си някогашният народен представител.

В още два региона от ГЕРБ залагат на нови имена. Това са двамата шефове на Общински предприятия - Иван Стоянов на " Чистота " за " Източен " и Стоян Алексиев на " Градини и паркове " за " Северен ". В " Централен ", " Западен " и " Тракия " за нови мандати ще се борят сегашните титуляри Георги Стаменов, Димитър Колев и Костадин Димитров.

Днес претендентите си за районни кметове ще разгласят и от очертаващото се като втора мощ в Пловдив обединяване на Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ, което издигна за кмет Славчо Атанасов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР