ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка с екипи, които

...
ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка с екипи, които
Коментари Харесай

Европейската народна партия: ГЕРБ трябва да сформира правителство в сянка

ГЕРБ би трябвало да образува държавно управление в сянка с екипи, които да приготвят антикризисна стратегия за ръководство на България и във всеки един миг да имат подготвеност да предложат управленчески решения. Това е ваш дълг, това е също по този начин наш дълг като Европейска национална партия към хората в България.

Това декларира в особено видеообръщение Антонио Лопес, общоприет секретар на Европейската национална партия (ЕНП), към делегатите на VII Национално заседание на ГЕРБ, предава Българска телеграфна агенция.

"ГЕРБ би трябвало да работи за ново ръководство на страната. Мандатоносителят е групировка, която очевидно не желае да се учреди като политическа партия и да носи политическа отговорност. ГЕРБ би трябвало възвърне стабилността – политическия и междуинституционалния разговор. ГЕРБ би трябвало да сътвори условия за икономическа и обществена сигурност на жителите. ГЕРБ би трябвало да отстоява геополитическата ориентировка на България като страна член на Европейски Съюз и НАТО ", съобщи Лопес. Той уточни, че сега страната се ръководи от "коалиция на омразата ". "Всичко е безредно, без визия, без посока нито пред гласоподавателите, нито пред жителите ", съобщи Лопес.

Във видеообръщението се акцентира, че държавните управления, водени от Бойко Борисов, са превели България през поредност от рецесии и са я извеждали всякога по-силна. "Твоите държавни управления пазиха финансовата непоклатимост, България беше измежду страните с най-нисък дълг, направиха се огромни вложения в пътната, железопътната, екологичната инфраструктура ", обърна се Лопес към водача на ГЕРБ.

Генералният секретар на ЕНП пожела сполучлив конгрес на делегатите, по време на който да бъдат сложени високи цели и отговорности, които в бъдеще ще доведат до стабилността и полагащото се почтено място на България на европейската сцена.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР