ГЕРБ стартира консултациите с парламентарно представените партии за свикване на

...
ГЕРБ стартира консултациите с парламентарно представените партии за свикване на
Коментари Харесай

Още утре ГЕРБ се връщат в парламента, започват консултации за ВНС и нова Конституция

ГЕРБ започва консултациите с парламентарно показаните партии за привикване на Велико национално заседание за приемане на нова. Консултациите ще се проведат на следващия ден, 25 август, в зала „ Изток “ на Народното събрание.
От страна на ГЕРБ в консултациите ще вземат участие ръководителят на ПГ на ГЕРБ доктор Даниела Дариткова, ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева и Менда Стоянова. Стартът на консултациите е в 11:00 часа, когато от ръководещата партия ще се срещнат с представителите на Вътрешна македонска революционна организация. В 12:30 часа е планувано разискване с НФСБ, а в 14:00 часа с самостоятелните народни представители. От ГЕРБ ще се срещнат с ВОЛЯ чак на 2 септември от 8:00 часа.
 Ципов: На 2 септември ще съберем 120 подписа за привикване на Велико народно събрание Ципов: На 2 септември ще съберем 120 подписа за привикване на Велико народно събрание
" Ще съберем 120 подписа на 2-ри септември и ще вървим към съвещания за приемане на решението за отиване към Велико национално заседание "....
На поканата от ГЕРБ за среща, от Българска социалистическа партия дадоха отговор, че имат решение на партията да не вземат участие в съвещания за нова Конституция. Към сегашния миг от Движение за права и свободи към момента не са дали отговор на поканата на ГЕРБ за среща.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР