ГЕРБ ще подкрепи БСП за връщането на хартиените бюлитини, защото

...
ГЕРБ ще подкрепи БСП за връщането на хартиените бюлитини, защото
Коментари Харесай

Атанасова със сензационно изказване за БСП. Решението

ГЕРБ ще поддържа Българска социалистическа партия за връщането на хартиените бюлитини, тъй като считаме, че това е разумно решение. Особено, откакто стана ясно от отчета на Обществения съвет, който е импортиран в Народното събрание до всички парламентарни групи по повод и на извършените последни избори, и президентски и парламентарни, ниската изборна интензивност, редицата нарушавания, в това число вие помните и редицата въпроси във връзка с достъпа до софтуерния код, обработката на всички данни, които се събираха. Считаме, че по този начин се обезпечава равно изборно право на българския гласоподавател.

Това сподели депутатът от ГЕРБ Десислава Атанасова в " Лице в лице " по бТВ. 

Ще се отнася до кандидатурата за гуверньор на Българска народна банка, едната кандидатура отпадна, дали по лично предпочитание, или SMS със опасност или с обещания за по-висок пост, това не знам. Аз само мога да кажа, че съчувствам на господин Гюров, който разреши две седмици всички да разясняват неговата кандидатура.

Ние обаче казахме, че няма да подкрепим нито една от двете кандидатури, което значи, че няма да подкрепим и актуалната на Каримански за началник на Българска народна банка, добави Атанасова.

Всички вести от категория.
Вижте всички от Standartnews.com
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР