ГЕРБ се връщат в играта с пълна сила. Решаващият фактор

...
ГЕРБ се връщат в играта с пълна сила. Решаващият фактор
Коментари Харесай

Овчаров: ГЕРБ се връщат в играта с пълна сила, ПП - ДБ се гръмнаха в крака няколко пъти

ГЕРБ се връщат в играта с цялостна мощ. Решаващият фактор в посолството стартира да преразпределя целите си.

 

Това съобщи в предаването " Лици в лице " по БТВ някогашният енергиен министър и член на Националния съвет на Българска социалистическа партия Румен Овчаров. Според него ГЕРБ са се усетили мощни.

 

ГЕРБ си свърши работата, а Политическа партия - Демократична България се гръмнаха в крайници няколко пъти, счита той.ГЕРБ са безусловно легитимирана политическа мощ, която при последващи избори няма да стои в ъгъла като осъдена.

 

" ГЕРБ се връщат в играта с цялостна мощ ", предвижда той, като обаче бе безапелационен, че Българска социалистическа партия няма да влязат в колаборация с партията на Бойко Борисов. 

 

Крещяща непросветеност, слугинаж и непросветеност - това бяха характерностите на ръководството, сподели Овчаров. 

 

Според него правосъдната промяна е свършила там, където е почнала. Погледнете им конституционната промяна - да оставиш в този момент ГЕРБ да си направи държавно управление, уточни Овчаров. Според него измененията в конституцията са " цялостна нелепост ".

 

Кирил Добрев е индивидът, който дърпа конците на общинските съветници на Българска социалистическа партия в София, уточни Румен Овчаров.

 

Според него омразата към Корнелия Нинова е сплотила " бузлуджанците ".

Тези хора се групират към ненавист, омразата няма да ни реши казуса.

 

От едни и същи джибри става все по-лоша ракия - нагледно се изрази Овчаров за възможното придвижване " Трети март ", тъй като там са " все същите хора ", т.е. недоволните от Корнелия Нинова.

 

Преди три години съм споделил, че с Корнелия Нинова по-високи резултати няма да получим. Но критиците й наливат вода в нейната мелница, счита Румен Овчаров.

 

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР