ГЕРБ се представи добре на тези избори и остана първа

...
ГЕРБ се представи добре на тези избори и остана първа
Коментари Харесай

Кметът на Стара Загора разкри как ГЕРБ ще действа с провалилите се кандидати за градоначалници

ГЕРБ се показа добре на тези избори и остана първа политическа мощ. Това съобщи кметът на Стара Загора Живко Тодоров.

„ Местните избори са по-скоро мажоритарен избор. По места вотът е доста друг. В Бургас, Стара Загора, Велико Търново изборите минаха още на първи тур. Хората си харесват кметовете”, разяснява той пред bTV.

„ Трябва да се огледат съответните области и претенденти, които не са се справили добре. Те са сбъркали нещо в акцията и там е нужна смяна.

Има места, в които ще би трябвало да се отстрани капсулираната конструкция и да се отворят към по-сериозни фигури”, уточни Тодоров.

Той бе безапелационен, че изборите са били почтени. „ На тези избори ГЕРБ игра независимо и се наложи да играе срещи всички на втория тур. И резултатът беше в наша полза”, акцентира кметът на Стара Загора.

По мотив думите на премиера Борисов, че един кмет не би трябвало да ръководи повече от 3 мандата, Тодоров бе безапелационен, че човек не би трябвало да се сраства с властта.

„ Това би трябвало да е последният ми мандат. Човек би трябвало да остане на поста, доколкото е потребен. Ще направя всичко допустимо старозагорци да усетят, че имат добър кмет”, сподели още той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР