ГЕРБ се опитва да прехвърли проблема с апартаментите, като натопи

...
ГЕРБ се опитва да прехвърли проблема с апартаментите, като натопи
Коментари Харесай

Андрей Райчев: Цветан Цветанов има избор - или да слуша Борисов или да се бие с него. И ще загуби

ГЕРБ се пробва да трансферира казуса с жилищата, като натопи опозицията. Идеята, че опозицията е корумпирана, е безобразна. Това сподели в утринния блок на Нова телевизия социологът Андрей Райчев.
На ГЕРБ им се коства, че ще избягат от тематиката, като кажат, че и опозицията има жилища. Това е като да седиш до огън с бензин. Това единствено усилва тематиката, хората се ядосват, съобщи Райчев.
"Г-н Цветанов пък би върха по безмилостност, сподели политическият анализатор във връзка вчерашната информация, че някогашният ръководител на ПГ на ГЕРБ е станал нещатен парламентарен помощник на партията ", сподели Райчев.
И продължи: "Явно той не схваща едно доста съществено обръщение към себе си от Борисов - "аз съм на власт, ти си никой, махай се! "
На Цветанов първо му го сподели обществото, след това му го сподели Фандъкова, по-късно му го сподели и Борисов. Цветанов се пробва да се показа пред ГЕРБ-ерите, че към момента е на власт. Не, не е! Той има избор - или да слуша Борисов и да внимава, или да се бие с Борисов. Ако се бие с Борисов, това ще нанесе страшни рани на премиера, само че Цветанов ще загуби. Той е уволнен! Ще загине! Мисли си, че всичко е наред. Е, не е наред! Уволнен е! Този скандал е следващото нещо в страната. Борисов ловко прибира цялата власт. Махна Цветанов. Играта е в полето на ГЕРБ. Опитът да изнесат топката към опозицията към този момент е ненужен ".
"Реакцията на Борисов пристигна, тъй като още веднъж се основава медиен звук по тематиката, добави политологът Стойчо Стойчев. Иначе тематиката с нещатния помощник е цялостна нелепост, тъй като всевъзможни хора имат достъп до Народното събрание. Но чисто символно това основава чувството, че неговото премахване от Народното събрание е някакъв фокус, "пунта мара ", както сподели министър председателят, уточни Стойчев.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР