ГЕРБ-СДС отива на поредните избори с претенциите за победа, по-голяма

...
ГЕРБ-СДС отива на поредните избори с претенциите за победа, по-голяма
Коментари Харесай

Даниел Митов: Целият цивилизационен свят сложи кръст на Владимир Путин

ГЕРБ-СДС отива на следващите избори с претенциите за победа, по-голяма от предния път, с цел да може България да има устойчиво държавно управление. Това съобщи Даниел Митов от ГЕРБ в ефира на NOVA NEWS.
 
За новостите в подреждането на листите, като да вземем за пример повеждането на тази в Перник от Георг Георгиев, той отвърна: " Партиите си имат вътрешни механизми за решение на сходни задания, вършат се номинации, съгласуват се с управлението, има си вътрешно-партийна динамичност, която надали интересува необятната аудитория ". 
 
" Това, което интересува българския жител, е дали ще има постоянно държавно управление, добави зам.-председателят на ГЕРБ.
 
" Важно е да се означи сега, че ГЕРБ-СДС отива на следващите избори с искания за победа и то по-голяма от преди. Имахме във Варна сериозна победа с внушителна разлика от Политическа партия предишния път, упоритостта ни е да я увеличим. Важно е България да има устойчиво постоянно държавно управление ", акцентира Митов. 
 
" Политическа партия и Демократична България се събират дружно, тъй като се усещат слаби. Те не желаят държавно управление, приказват за избори две в едно през есента ", счита той. 
 
" Ние сме за разглобяване на Паметника (на руската войска, бел. ред.), институциите да решат какво ще заеме неговото място. Той е срамен знак на комунизма. Мястото му е в музея ", безапелационен е той. 
 
" Целият цивилизационен свят постави кръст на Владимир Путин ”, съобщи той в коментар на войната в Украйна. " Войната в Украйна ще завърши, когато Русия се изтегли и Украйна си върне териториалната цялос ", сподели лидерът на листата на ГЕРБ-СДС във Варна.
 
" Светът е разграничен на цивилизовани страни и на тоталитарни режими. Светът не е еднополярен. Американските наказания занапред ще не престават и ще се уголемяват,  срещу Росатом бяха предвидими, съветската стопанска система занапред ще страда ", предвижда някогашният външен министър. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР