ГЕРБ-СДС извадиха от фризера преговорите с ПП-БД. Това стана ясно

...
ГЕРБ-СДС извадиха от фризера преговорите с ПП-БД. Това стана ясно
Коментари Харесай

ГЕРБ-СДС извадиха от фризера преговорите с ПП-ДБ

ГЕРБ-СДС извадиха от фризера договарянията с ПП-БД. Това стана ясно след изказването пред медии в Народното събрание на претендентът от ГЕРБ-СДС за ротационен министър председател Мария Габриел.

“Разговорите не са в ледена ера, няма обаче и слънчеви лъчи, които да разтопят ледовете ”, сподели тя.

В събота Мария Габриел съобщи, че замразяват договарянията с “Продължаваме смяната и Демократична България ”.

Днес тя разгласи, че изискване договарянията да продължат е, единствено в случай че бъдат преосмислени форматът, съставът, личностите, настрана правилата и доверието. За да не стигнем до ледена ера, която с изключение на нас, ще замрази тотално и страната, приканвам  ПП-ДБ да премислят всичко това, разгласи Габриел.

Мандатоносителят е на ход, да търси и откри поддръжка, разгласи тя.

Нека бъдем ясни, разочарованието в обществото е голямо, добави Габриел.

Недоверието у сътрудниците е голямо, страхът в администрацията е поразителен, посочи Габриел. По думите ѝ от тази рецесия се излиза единствено с изпитание за доверие от страна на всички участници в обществено-политическия живот и цел. И в случай че същинската цел е да стабилизираме страната, да се погрижим за хората, то всеки би трябвало да направи крачка обратно, да предложим работещо решение, което да носи обединяване и непоклатимост, посочи Мария Габриел. 

Уважаеми сътрудници, сменете метода, в случай че желаете, вземете образец от нас, ние направихме всички вероятни взаимни отстъпки, на собствен ред настоя и зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев. Не може, означи той по адрес на „ Продължаваме промяната “, с 15 на 100 от депутатите да получиш цялата власт. Като виновни за сформиране на държавно управление сега, предложете различен формат, говорете с нас, говорете с другите партии, предложи Дончев. Според него обстановката сега е съмнение сред партиите, липса на посока, на бюджет, има и нов феномен – фактическа война сред институциите. Той посочи, че това не би трябвало да бъде одобрявано за ултиматум, а като другарски съвет.
Източник: novinionline.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР