ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ засега оформят мнозинството в НС. Засега ние

...
ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ засега оформят мнозинството в НС. Засега ние
Коментари Харесай

Карадайъ: Засега сме опозиция на мнозинството, няма нужда да бързаме

„ ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ към този момент оформят болшинството в Народно събрание. Засега ние не сме част от това болшинство и сме му съпротива. “ Това сподели ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ в парламентарните коридори.

„ По време и на великденските празници имаше съвещания сред другите парламентарни групи. Не знам до каква степен са напреднали. Вчера видяхме първото деяние. Те са много напред. Говоря за ГЕРБ плюс “Промяната ”, които към този момент оформят болшинството в Народно събрание. Засега ние не сме част от това болшинство, към този момент ние сме съпротива на това болшинство. От настояща позиция не знам те тъкмо какво са се разбрали, ще го забележим дружно “, означи Карадайъ.

„ В момента в това Народно заседание имаме задоволително доста време. Народното събрание се избира за период от четири години, имаме задоволително време да си вършим работата, без да нарушаваме конституцията. Да си подредим нещата и да ги вършим в един естествен ход. Няма накъде да бързаме “, разяснява още той.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР