ГЕРБ са се превърнали в един мафиотски октопод, който до

...
ГЕРБ са се превърнали в един мафиотски октопод, който до
Коментари Харесай

Цитат на деня: ГЕРБ са мафиотски октопод, който вече не може да скрие пипалата си

" ГЕРБ са се трансформирали в един мафиотски октопод, който дотам е разпрострял своите пипала, че няма по какъв начин да ги скрие. "

Това съобщи депутатът от " Българска социалистическа партия за България " Стоян Мирчев в утринния блок на Българска национална телевизия в коментар за абсурда с назначенията на близки до депутата и регионален координатор на ГЕРБ в Хасково Делян Добрев в общината в града. По думите му сходни назначения се вършат на доста други места, левицата говорела за тях от доста време, само че нямало чуваемост и очевидно към този момент е доближат лимитът на толерантност на обществото.

Депутатът от ГЕРБ Александър Ненков, който през вчерашния ден бе посочен от Българска социалистическа партия в сходна скица с назначения в държавното сдружение " Булгартрансгаз " отговори, че е " омерзен от метода, по който сътрудниците схващат политиката ". Според него политиката на държавното управление е вярна, България се превръща;а във фактор и приходите на хората се повишавали, което не се харесвало на опозицията.

" Истината е, че страната се движи в вярната посока и тези хора като не видяха нищо друго, стартират да нападат персонално ", счита Ненков.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР