ГЕРБ са готови за изборите. Тази заявка даде в кулоарите

...
ГЕРБ са готови за изборите. Тази заявка даде в кулоарите
Коментари Харесай

Борисов: Ако Балкански поток е толкова лош - спрете го

ГЕРБ са подготвени за изборите. Тази поръчка даде в коридорите на Партийния дом Бойко Борисов. Ние постоянно сме подготвени, толкоз минахме през избори, че не е някаква комплицирана технология, по думите му.

Относно вчерашните рецензии на Кирил Петков за близостта на ГЕРБ и Движение за права и свободи водачът на ГЕРБ показа информация в какъв брой законопроекта вземат участие трите партии в сглобката. Поне 150 пъти са се срещали трите обединения от 250 дни. Борисов показа, че не се срами от ПП-ДБ и показа, че Христо Иванов направил добра Конституция.

В едно държавно управление и парламентарно болшинство той вижда освен ГЕРБ и Движение за права и свободи, само че по-широко посланичество.

Той подхвана /Турски поток и уточни, че партията ще поддържа основаване на комисия, която да изследва плана и в нея ще се включи и тематиката за дерогацията на Лукойл. Той напомни, че Асен Василев е наложил такса на тръбата като наказване на Австрия , по тази причина че ни спъва за Шенген. Никой нищо не сподели тогава, че тази тръба не ни е нужна, счита Борисов и упрекна ПП-ДБ в лицемерие. А тръбата е 100% българска, по думите му, 100% акциите са на българите, над 1 милиард лв. е облагата.

Ако имало нещо неприятно в плана, още през днешния ден ПП-ДБ да внесат план за закриване на плана , а не да си чешат езиците. Можело и да се пусне на приватизация. Спирането на плана ще е национално изменничество, съгласно водача на ГЕРБ. От Солун през Петрич минават сред 8 и 10 милиона съветски газ в България, призна Бойко Борисов. Само съветска молекула има в нашите тръби, посочи той.

А по отношение на поддръжката за комисия за Балкански поток/Турски поток и Лукойл Борисов акцентира, че от единия план българите печелят, а от другия губят.

Още на следващия ден ГЕРБ били подготвени да гласоподават разпоредбите за антикорупционната комисия.
 ГЕРБ горди с
ГЕРБ горди с " Балкански поток ", а Турски няма

Теменужка Петкова за рецензиите от ПП-ДБ: Жалки брътвежи на едни безсилни хора
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР