ГЕРБ работи и ще продължи да работи за равен достъп

...
ГЕРБ работи и ще продължи да работи за равен достъп
Коментари Харесай

Андрей Ковачев: ГЕРБ ще продължи да работи в Европейския парламент за равен достъп до качествено здравеопазване

ГЕРБ работи и ще продължи да работи за еднакъв достъп до качествено опазване на здравето в Европейския парламент. Ще влагаме в научната активност във връзка с онкологичните болести, защото в съвсем всяко семейство в Европейския съюз има обиден от тази подла болест. Залагаме на предварителната защита и здравословния метод на живот. Това сподели претендентът за евродепутат и втори в листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили Андрей Ковачев по време на среща с работещите в ДКЦ и МБАЛ „ Св. Панталеймон” в Плевен, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ.

„ Благодарение на вложенията на държавното управление на ГЕРБ в опазването на здравето България може да се похвали с извънредно бърз достъп до качествена здравна услуга спрямо други европейски страни. Плевен е образец за едно извънредно високо европейско равнище на медицината и здравната просвета. Развитието би трябвало да продължи в същата посока, като се употребяват положителните европейски практики”, безапелационен бе Андрей Ковачев.

На срещата шефовете на двете лечебни заведения в Плевен доктор Елиза Георгиева и доктор Йордан Георгиев срещнаха Андрей Ковачев с работата на двете здравни заведения, триумфите и проблемите.

На срещата участваха народните представители Владислав Николов и Ралица Добрева, ръководителят на Общински съвет - Плевен Мартин Митев и общинският консултант Христослав Михайлов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР