ГЕРБ предлагат максимум три глоби на година, засечени от тол

...
ГЕРБ предлагат максимум три глоби на година, засечени от тол
Коментари Харесай

ГЕРБ предлагат максимум три глоби на година, засечени от тол системата

ГЕРБ оферират най-много три санкции на година, засечени от тол системата

“Изключително несъответстващо държание в последните две години от страна на пътната организация поради това, че не са уведомявали ползвателите на пътищата, в случай че имат осъществени повече от три нарушавания, каквато е подзаконовата нормативна база и инструкцията в АПИ “. Това съобщи на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Николай Нанков.

Той добави, че по тази причина текстовете в закона, който ще се гледа през днешния ден на комисия и “до края на живота на това Народно заседание ” ще мине на второ четене и в зала. “Именно това – да свършим работата на една бездействаща две години администрация. Целта е да може на трета санкция от станционарна камера нарушителите на пътя да бъдат уведомявани ”, сподели още той.

По думите му въпросът с санкциите на жителите на с. Пролеша е имал решение с разпореждане на Министерския съвет, импортиран от районният министър Иван Шишков, само че такова нещо не е било направено.

На брифинга участваха и поданици на с. Пролеша, които се заканиха, че ще стачкуват, блокирайки автомагистралата за Калотина, в случай че държавното управление не се заеме със случая им. Също по този начин, те приканиха президента Румен Радев да вземе ограничения и да освободи министър Шишков от поста му, защото той не се оправя със отговорностите си.

Неговото място не е в държавното управление. Щом не прави никаква работа, дано президентът да го в профил. Да пристигна човек, който може да работи съответно “. Това обявиха недоволните поданици на с. Пролеша.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР