ГЕРБ предлага кабинет, за да покаже, че се опитва да

...
ГЕРБ предлага кабинет, за да покаже, че се опитва да
Коментари Харесай

Нидал Алгафари: Радев получи най-звучния политически шамар заради Петков, от ПП да осъзнаят, че всички се отказват от тях

" ГЕРБ предлага кабинет, с цел да покаже, че се пробва да се промени. Политическите обединения, които няма да гласоподават за предложенията на проф. Габровски, не би трябвало по-късно да търсят поддръжка от ГЕРБ. В същото време - какво направиха от Политическа партия, Българска социалистическа партия и Демократична България? Аз бих подкрепил кабинет на Габравоски, тъй като по този метод той става тотално подвластен от тези три парламентарни групи, само че те няма да го създадат. Проф. Габровски всеки ден се бори за човешките животи и е неуместно Таско Ерменков да го назовава " вълк в овча кожа ". Той е престиж и не е човек, който ще разреши да го привикват на килимчето, с цел да му разпореждат. На мен ми е забавно какво ще предложат " шарлатаните ", както президентът се изрече ". Това съобщи писателят и пиар специалист Нидал Алгафари пред BGonAir.

" Народните представители не са достигнали до оня предел на разсъдъка, с цел да изберат държавно управление, което да има някакъв небосвод за работа, тъй като сега сме се забатачили и към Шенген, и към бежанците. Ако президентът желае да има кабинет, ще даде третия мандат на Стефан Янев. Отново кандидат-премиер може да е проф. Николай Габровски, а през това време да се направи решето и от Българска социалистическа партия и Демократична България да кажат кой не им харесва, с цел да се създадат промени в новото предложение. Най-звучният пестник, който отнесе Румен Радев, беше с поданството на Кирил Петков. Освен това, той извади едни момченца от нищото, които ходеха с плакатчета по митингите. " Шарлатаството " значи машинация. Румен Радев не е установил нещо ново, а го сподели на глас. Тези хора би трябвало да осъзнаят, че всички се отхвърлиха от тях - президентът, който ги сътвори, Българска социалистическа партия, която ги дундуркаше, всякакви обединения на Мая Манолова и на Бабикян - също. Нашата страна е парламентарна. Народното събрание работи добре с държавното управление. Връзката се къса там, където към този момент става въпрос за " длъжностен кабинет ", който може да бъде следен от Румен Радев. Той носи еднолична отговорност ", сподели още Алгафари.  
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР