ГЕРБ от първия ден на кампанията атакуваха по всики фронтове

...
ГЕРБ от първия ден на кампанията атакуваха по всики фронтове
Коментари Харесай

Черна политическа седмица от понеделник. Търпим защото сме страхливи, зависими или прости?

ГЕРБ от първия ден на акцията нападнаха по всики фронтове и по всевъзможен начин главния си конкурент обединението „ Продължаваме промяната и Демократична България “. В идващите пет дни ще станем очевидци на обвинявания, които по глупост и грубост могат да се мерят само с тези, с които основния прокурор Иван Гешев разчиства терена от неуместни на задкулисието хора, политици, бизнеси и медии. Както към този момент ни привикнаха, основните цели ще са Кирил Петков, Асен Василев и хора от лидерския кръг на „ Политическа партия и Демократична България “. Всичко ще е в черно, „ информацията “ против тях ще е ултра скандална, без значение дали е вярна или не. Главна опорка ще е обвинявания в корупцията, в каквато са затънали и трите ръководства на Борисов и ГЕРБ. Борисов трансформира България в мощно изостанала страна, спрямо сътрудниците от НАТО и Европейски Съюз, само че за това упреква Петков и Василев. Дори не техните сътрудници, а тези двамата. Другите не го интересуват, тъй като не са му конкуренция или спънка за проектите му. Той тях или ги срутва, купува, прелъстява или слага в зависимости. Гешев още му е на разположение, колкото и основният прокурор да наподобява като претендент за лист „ Магнитски 3 “...

 

Българска социалистическа партия, „ Възраждане “, Левицата, МИР и още няколко претенденти за Народно събрание, ще излеят своя кален водопад върху „ Политическа партия и Демократична България “ по линия на войната против Украйна. Това е фронтът на „ миротворците “, които сякаш се борят за мир, само че за „ руский мир “.

 

Гответе се за съветски информативен удар по всички способи, в това число за въздействие през мрежата. Целта: отклонение на гласове от концепцията и изразителите на смяната и отдалечаване/откъсване на страната от евро-атлантическата посока. Ще бъде грубо, брутално, безогледно. Очаквайте провокации, в което съветските секрети служби са майстори. Разполагат с действителната поддръжка на български политици с въздействие, на цели партии и кръгове от популацията, които не са за подценяване.

 

Ще има крайности. Ще чуем обвинявания от секс кавги, през корупция за стотици милиони до национално изменничество.

 

Борисов ще бъде в апогея си – само че това може да е негова лебедова ария, въпреки действително да се чака локалните избори да се трансфорат в такава.

 

От тези конфликти „ червени “ точки ще наберат „ Възраждане “ по сходство на „ Северна лига “ преди време в Италия, Марин Льо Пен във Франция и „ Шведски демократи “ в Швеция.

 

От това гласове ще изгубят най-много Българска социалистическа партия. Тези гласове ще се прелеят в „ Левицата “, националистите и даже в „ Български напредък “.

 

От това е застрашена даже Движение за права и свободи, чията мъдрост се надценява от дълго време и се бърка с хитростта и умеенето за покупко-продажби на мрачно.

 

Черна политическа седмица – това ни следва. Ядрата на партиите на статуквото в по-голямата част са подвластни по друг метод. Затова се вършат, че не виждат и не чуват за золумите на тяхните ръководители във властта и задкулисието.

 

Сред немалка част от гласоподавателите витае вътрешен боязън от бъдещето. За тях е по-важно да живеят с приказки и мемоари за предишното. Носталгия без никакво схващане на съвремието и действителностите на живота в този момент, за всеки от нас.

И примитивното мислене пречи да се противопоставим дейно на пропагандните балони. Прости, доста елементарни хора към момента съумяват да въздействат на (не)развитието на обществото и страната.

 

На това разчитат произвеждащите кални политически водопади.

 

Гответе се за черен цвят в пролетните слънчеви дни, само че и мислете. Мислете бе, хора. Стига сте плонжирали пред крадци и мошеници!

 

Емил Азар
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР