ГЕРБ остават твърдо в подкрепа на кабинета Денков с оглед

...
ГЕРБ остават твърдо в подкрепа на кабинета Денков с оглед
Коментари Харесай

ГЕРБ няма да клатят лодката на кабинета Денков

ГЕРБ остават твърдо в поддръжка на кабинета Денков предвид на идния избор на съмнение, зад който застанаха от " Възраждане ", " ИТН " и може би Българска социалистическа партия.

" Чух от медиите, че има такива планове, би трябвало да видя претекстовете. Ние с " Възраждане " дружно сме сваляли държавното управление, първият сполучлив избор на съмнение. Не знам какви са им претекстовете, само че в случай че са по тематиката за енергетиката, смятам, че все още няма потребност от в допълнение нагнетяване на напрежението, а има потребност от успокоение за българската енергетика, има потребност от приемане на втория транш по ПВУ и гаранция за това е точно поддръжката на държавното управление. Дали е некоалиция, сглобка, каквито и да е прилагателни, значимо е да има постоянно държавно управление и България да извършва уговорките си и да бъде постоянна. Ще подкрепим държавното управление в този миг ", отговори на въпрос на News.bg ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова.

Коментара си тя даде минути откакто депутатите гласоподаваха съглашението сред страната и протестиращите енергетици и миньори, подписано през вчерашния ден.

" Оттук нататък всички ние имаме ангажимент към това съглашение, уповавам се, че решението на Народното събрание е най-голямата гаранция за осъществяване на това съглашение. Разбира се, ще бъдем прецизни към осъществяването му, ще бъдем изискващи и към изпълнителната власт - министъра на енергетиката и министър-председателя "

Точките, записани в съглашението, са изпълними и защитими пред Европейската комисия, уточни на собствен ред енергийното острие на партията на Борисов Теменужка Петкова.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР