ГЕРБ няма да влезе в парламента, ако посланика на Руската

...
ГЕРБ няма да влезе в парламента, ако посланика на Руската
Коментари Харесай

Бойко Борисов: ГЕРБ няма да влезе в НС, ако руския посланик присъства на първото заседание

ГЕРБ няма да влезе в Народното събрание, в случай че посланика на Руската Федерация в България Елеонора Митрофанова участва на откриването на 48-ото Народно заседание.

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той напомни, че партията е излязла с позиция и съобщи, че по тематиката с Украйна взаимни отстъпки няма да бъдат правени.
Председателят на ГЕРБ се обърна към Десислава Атанасова, която ще бъде ръководител на Парламентарната група на ГЕРБ –,,категорично с нужните по закон средства, откакто е изпратена покана на госпожа Митрофанова, политическите сили да създадем по този начин, че да е нежелана на първото съвещание на Народното събрание. „ Надявам се Митрофанова да направи жест и да не проваля съвещанието “, разяснява Борисов.
„ Независимо от другите отзиви, само че по тематиката „ Украйна “, по тематиката „ война “, по тематиката „ експанзията на Путин в Украйна “, ние сме изрично ясни и точни “, уточни водачът на ГЕРБ и се обърна към определените за депутати от партията с думите: „ Моля всеки от вас, даже да има персонално мнение по всички други тематики да го показва, само че по тази тематика няма да върша компромис с никого “. По думите му ситуацията в АЕЦ Запорожие продължава да е доста тежко – зареждането се изключва. „ Путин и компания не престават да си играят с живота, здравето и целия занаят на страни в нашия район “, изясни Борисов. В изискванията на тази рецесия – нови 200 млн. лв. заеми, аз не знам другите сътрудници, като следят какво се случва, по какъв начин им дава сърце да приказват за нови избори и дребнотение, акцентира водачът на ГЕРБ. Ние сме безапелационни – Митрофанова не е мечтана на първото съвещание, разяснява Десислава Атанасова.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР