ГЕРБ номинира районния кмет на Тракия“ Костадин Димитров за кмет

...
ГЕРБ номинира районния кмет на Тракия“ Костадин Димитров за кмет
Коментари Харесай

Борисов обяви кандидата за кмет на ГЕРБ за Пловдив, в София избира между шестима

ГЕРБ номинира районния кмет на „ Тракия “ Костадин Димитров за кмет на Пловдив . Неговата кандидатура беше оповестена на ексклузивен брифинг от града от водача на партията Бойко Борисов . Представени бяха и претендентите за районни кметове , както и листите на партията за общински съветници в града.

" На пръв взор един спокоен и безмълвен човек , заслужен , който доста добре работи ", сподели Борисов за Димитров. 

Той уточни, че през миналите години ГЕРБ са създали доста за благоустройството освен на Пловдив и София, само че и на останалите градове в страната.

" Това са улици, театри, университети, игрища, спортни зали, които може би са едни от най-хубавите в България. В София, когато станах кмет, нямаше нито една спортна зала. Същото беше в Пловдив, същото във Варна и Русе, би трябвало да изброя още 20 града “, сподели Борисов. 

" Има с какво да сравнявате - с последните три години. Ако желаете в Пловдив да става това, каквото става в страната, вие си решавате. За последните три години за Пловдив няма нищо. Не една, не две години, а цели три ", акцентира още водачът на ГЕРБ.

" Благодаря на военачалник Борисов за доверието . Следвам го 17 години. Благодаря на членовете на партията от Пловдив, които ми гласоподават доверие ", съобщи на собствен ред претендентът за кмет Костадин Димитров.

На въпрос по кое време от ГЕРБ ще разгласят номинацията и номинацията им за кмет на София, Борисов съобщи, че в този момент са в Пловдив и това е акцентът, само че добави, че  има шест доста положителни претенденти за София .

" Сега като се прибера, ще преценява ", добави водачът.

" От два месеца претендентите на нашите съдружни сътрудници са надолу, единствено хейт. Когато си построил в София хиляди километри, паркове, фонтани, все ще намериш някое изкривено сложено паве ", сподели Бойко Борисов.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР