ГЕРБ не знаят кога получат първия мандат за съставяне на

...
ГЕРБ не знаят кога получат първия мандат за съставяне на
Коментари Харесай

ГЕРБ не знаят кога ще получат мандата, но все още са на масата

ГЕРБ не знаят по кое време получат първия мандат за сформиране на държавно управление в границите на 48-ото Народно заседание . След срещата при президента Румен Радев, ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи пред публицисти, че президентът следва текстовете на Конституцията и първо ще организира консултациите с всички останали партии, показани в Народното събрание.

По думите ѝ към момента има благоприятни условия за някакви диалози по избрани цели.

Атанасова прикани партиите да помислят за рисковете пред страната, в случай че се стигне до нови предварителни избори. " Без първата политическа мощ доста мъчно би се образувал кабинет, без значение от политическата цена, която ще заплащат всички останали ", безапелационна бе тя.

Десислава Атанасова изрази и възмущението си от отношението към контактната група Плевнелиев-Паси , която не получила държавнически и отговорно отношение от останалите партии. Тя смята, че всичко, което ГЕРБ декларирали като вероятни цели и като търсене на болшинство по избрани тематики към момента стоят на масата. Затова герберите чакат партиите да помислят още веднъж за благоприятни условия за сформиране на държавно управление.

Ако не получим какъвто и да било знак за решение на рецесиите пред България, то ГЕРБ ще показват освен самочувствие, само че и специалисти, които ще предложат за кабинет, сподели още Атанасова.
 Румен Радев пита ГЕРБ какъв им е проектът
Румен Радев пита ГЕРБ какъв им е проектът

Съставянето на държавно управление, само че и Народното събрание да работи
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР