ГЕРБ не е плащал за охранителна фирма. Охраната беше част

...
ГЕРБ не е плащал за охранителна фирма. Охраната беше част
Коментари Харесай

Никола Николов за напрежението на форума: Нали не очаквате, че ние от ГЕРБ ще плащаме да бият и наши хора?

ГЕРБ не е плащал за охранителна компания. Охраната беше част от контракта със "София Тех Парк ". Цветомир Паунов дава отговор за сходни организации, както аз и сътрудници от централата. Това съобщи в утринния блок на БТВ пиарът на ГЕРБ Никола Николов във връзка ескалацията на напрежението на форума на партията.

"Тези подиуми ги чакахме, само че не в тази цялост. Дни наред в общественото пространство и обществените мрежи се показваха организации за "народната обич ". Очаквахме провокации, само че не и в тази цялост. Сключихме контракт, а "София Тех Парк " уреди охранителите. Имаше единствено един вход за събитието, другите бяха нерегламентирани ", добави той.

Проговориха пострадалите публицисти от експанзия на провокаторите към форума на ГЕРБ

"Не знам кои са мъжете нападнали, Генка Шикерова и Полина Паунова. И ние като тях питаме, кой ги атакува ", сподели още пиарът на ГЕРБ.

"Нали не очаквате, че ние от ГЕРБ ще наемем хора, ще ги докараме на събитието, с цел да може те да бият и блъскат хора. Че да плащаме да бият и наши хора ", попита Николов.

"Гледайки профила на провокаторите, виждам млади момчета на 15-16 години, те нямат право да вземат участие в партия поради възрастта си. Провокаторите ми наподобяват на футболни почитатели ", разкри пиарът на ГЕРБ.

Пиарът на ГЕРБ: Целта на провокациите в Тех Парк беше да си изпуснем нервите и да има кръв

"Владимир Капарис, опитал да желае служебна карта на Полина Паунова, е бил редови член на ГЕРБ. Не е бил оторизиран за искане на журналистически карти. Може би е желал легитимация, тъй като е бил сниман. може би телефонът му е слаган прекомерно близо до лицето, разкри Никола Николов.

"Искрено се извиняваме за случая с Генка Шикерова и Полина Паунова ", съобщи пиарът на ГЕРБ.

Никола Николов е бил свикан на разпит, а от ГЕРБ са внесли две тъжби в Столична дирекция на вътрешните работи.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР