ГЕРБ-Ловеч откри предизборната си кампания за предстоящите местните избори. Негово

...
ГЕРБ-Ловеч откри предизборната си кампания за предстоящите местните избори. Негово
Коментари Харесай

ГЕРБ представи кандидата си за кмет на Ловеч – Корнелия Маринова

ГЕРБ-Ловеч откри предизборната си акция за идните локалните избори. Негово Високопреосвещенство Ловчанския Митрополит Гавриил отслужи молебен в Катедралния храм "Св. св. Кирил и Методий ".

Официалният старт на акцията бе даден в Народно читалище „ Наука - 1870 “. Водещият Александър Владимиров показа претендентите за кметове на обитаеми места, претендентите за общински съветници и претендента за втори кметски мандат на община Ловеч - Корнелия Маринова.



„ Когато в края на 2015 година поехме общината, тя бе в положение на финансова рецесия. Ловеч беше в листата на Министерството на финансите за общини във финансова неплатежоспособност. Само година по-късно, през декември 2016 година, Ловеч бе първата община, която публично отпадна от листата “, това съобщи Маринова при откриването на акцията.



„ Постигнатите триумфи през миналия мандат са доста, само че още повече са провокациите пред нас, с цел да приключим започнатите планове, да притеглим още вложения и да създадем по този начин, че до края на идващия мандат междинната работна заплата в община Ловеч да бъде 1200 лева “, сподели още Маринова.

„ Превърнахме града в прелъстителен за бизнеса център. Открихме огромен нов цех – значимо достижение освен за общината, само че и за България. Защото надълбоко имаме вяра, че е належащо да поставяме специфични старания ловчалии да работят в града и за града си! “, си пожела Маринова.



„ Ще обърнем особено внимание на историческата памет и правдивост, като имаме намерение да изградим Национален мемориал на жертвите на комунистическият режим. Народ, който не познава и уважава своето минало - не може да съгради почтено настояще за себе си и заслужено бъдеще за своите деца! “, съобщи Маринова пред препълнената зала.



„ Изберете ГЕРБ и подкрепете мен и екипа ми за нов мандат. Ние ви подсигуряваме, че с нови сили ще работим за просперитета на общината. Бъдете дейни жители и не оставайте безразлични към проблемите на града и общината ни – решенията ще бъдат ефикасни и действителни единствено в случай че дойдат от нас и ние поемем дълг пред себе си и децата ни да работим за тяхното осъществяване “, приключи Корнелия Маринова.



Сред гостите на събитието бяха народните представители Димитър Главчев, Георги Марков и Калин Василев, както и социологът доцент доктор Антоний Гълъбов. Всички те пожелаха триумф на госпожа Маринова и показаха цялостната си и откровена поддръжка за нея и екипа ѝ.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР